Μακιγιάζ και Χτένισμα...

2015-01-14 12:36

Τα μαλλιά και το μακιγιάζ γάμου ενισχύει τα φυσικά χαρακτηριστικά σας. Ένα όμορφο χτένισμα και ακριβώς η σωστή ποσότητα του νυφικού μακιγιάζ θα ολοκληρώσει το βλέμμα σας.

Βασική είναι η προετοιμασία που πρέπει να κάνετε στο δέρμα σας χρησιμοποιώντας ενυδατική κρέμα ανάλογα με τον τύπο της μοναδικής επιδερμίδας σας, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε εσωτερική και εξωτερική λάμψη στο πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά σας.

Την ίδια προετοιμασία χρειάζονται και τα μαλλιά σας.

Χρησιμοποιήστε ένα καλής ποιότητας σαμπουάν και conditioner, καθώς και τακτικές θεραπείες αν πάσχετε από ξηρά μαλλιά.

Μην παραλείψετε να επισκέπτεστε τον κομμωτή σας τακτικά έτσι ώστε τα μαλλιά σας θα φαίνονται πιο υγιή την ημέρα.

Ακόμα κι αν δεν φοράτε συνήθως μακιγιάζ, θα πρέπει να το κάνετε για την ημέρα του γάμου σας. Κάθε γυναίκα φαίνεται καλύτερα με επιδέξια εφαρμογή φυσικού μακιγιάζ. Αλλά μην το παρακάνετε, η ιδέα είναι να μοιάζει με τον πανέμορφο εαυτό σας και όχι μια  ζωγραφισμένη κούκλα.

Πολύ φυσικό μακιγιάζ είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς τις νύφες.

Θα πρέπει να στοχεύετε σε μαλακό μακιγιάζ, δροσερή επιδερμίδα με έμφαση στα μάτια και φυσικά χείλη.

Μια επαγγελματική προσέγγιση του μακιγιάζ είναι καλλιτέχνη!

Πρέπει να ενισχύει τα χαρακτηριστικά σας και να καλύψει τυχόν ατέλειες, ένας επαγγελματίας θα διασφαλίσει ότι το μακιγιάζ σας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας του γάμου σας θα είναι φρέσκο.

Κοιτάξτε μέσα από περιοδικά ιδέες για μακιγιάζ και κομμώσεις.

Εικόνες όπου το νυφικό μακιγιάζ ή τα νυφικά χτενίσματα είναι παρόμοιο πριν και μετά την τελετή. Όταν επισκεφτείτε τον επαγγελματία που θα εμπιστευτείτε τα μαλλιά και το πρόσωπο σας κοιτάξετε δείγματα δουλειάς του για να δείτε αν το ύφος τους είναι σύμφωνο με τις επιθυμίες σας για την ημέρα του γάμου σας.